Győzze le az átkozott hüvelygombát természetes módszerekkel!

888
HOZZÁSZÓLÁS:

A hüvelygomba rengeteg nőt érint legalább egyszer az élete során, de van aki hosszú ideig küszködik vele, mivel állandóan visszatérnek  a kellemetlen tünetek. A betegségről a legtöbben nem is mernek beszélni, szégyellik, pedig bárki könnyedén elkaphatja mondjuk egy fürdőben vagy nyilvános WC használata során. Rendkívül kellemetlen tünetekkel jár együtt, mint például a hüvelyi folyás, a szűnni nem akaró viszketés és fájdalom vagy a fájdalmas közösülés.

Hogyan küzdhetjük le a hüvelygombát természetesen?

A hüvelygombától nem egyszerű megszabadulni, de egyáltalán nem lehetetlen legyőzni, melyhez a természetben is találunk megfelelő és hatékony szereket, melyek sokszor sikerrel képesek megszüntetni a panaszokat és végleg megszabadítanak a hüvelygombától, ráadásul káros mellékhatások okozása nélkül.

1. Grapefruitmag-csepp

A grapefruitmag-kivonat egy rendkívül hatékony természetes vírus-, gomba- és baktériumölő szer, mely külsőleg és belsőleg egyaránt alkalmazható. Így célszerű fogyasztani és irrigálni is vele. A hüvelygomba súlyosságától függően 3-6 napos grapefruitmag- cseppel végzett hüvelyöblítési kúra is elegendő lehet, mely után okvetlenül szükséges pótolni a hüvely tejsav bacilusait tejsavas hüvelyöblítéssel.

2. Probiotikumok és prebiotikumok

Ahhoz, hogy az immunrendszer megfelelően működjön és sikeresen vegye fel a harcot a gombákkal szemben, szükséges az egészséges bélrendszer megléte, melyet pro-és prebiotikumokkal támogathatunk. Ezek hozzájárulnak a bélflóra egyensúlyának eléréséhez, és a hasznos baktériumok számának növeléséhez is.

3. Hüvelykúp grapefruitmag kivonattal

Ez a fajta hüvelykúp nem pusztán a gombák ellen hatékony, hanem  más fertőzések esetén is, így például akár a HPV vírussal is sikeresen veszi fel a harcot. Ráadásul már 8 óra alatt képes enyhíteni a hüvelyfertőzés kellemetlen tüneteit, miközben támogatja a tejsav flóra helyreállítását is.

4. C-vitamin

Mindenképpen érdemes az immunrendszerünket is támogatni, hiszen ha megfelelően működik, akkor képes legyőzni a fertőzéseket. Ezért jól tesszük, ha nagyobb mennyiségű C-vitamint juttatunk be a szervezetünkbe akár az ételekkel, akár valamilyen étrend-kiegészítő alkalmazásával, melyek közül célszerű bioflavonoid tartalmút választanunk, mert ezek növelik a C-vitamin hatékonyságát és segítik annak felszívódását is.

Természetesen, ha már hosszú ideje keseríti meg életünket a hüvelygomba, és nem sikerül tőle megszabadulnunk sehogy sem, akkor mindenképpen szükséges a nőgyógyász felkeresése, aki bizonyára hatékony segítséget fog nekünk abban nyújtani, hogy végre örökre elfelejthessük ezt a rendkívül kellemetlen kórt.

888
HOZZÁSZÓLÁS:
loading...

Hozzászólások |

Összesen eddig
0

És te mit gondolsz erről?
Neked mi a véleményed a témáról?

Szólj hozzá

| Mondd el a véleményed

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

 

<strong>Válogatott</strong> készítmények a gyomor + a bélrendszer problémái esetén!
Válogatott készítmények a gyomor + a bélrendszer problémái esetén!
<strong>Válogatott</strong> készítmények a gyomor + a bélrendszer problémái esetén!
Miért jó ha regisztrál?

Első kézből értesülhet új terápiákról gyógymódokról!

Első kézből értesülhet akciós vásárlási ajánlatokról!

LoginElfelejtette jelszavát?
Regisztráció! [ bezár ]
Miért jó ha regisztrál?

Első kézből értesülhet új terápiákról gyógymódokról!

Első kézből értesülhet akciós vásárlási ajánlatokról!

Felhasználó létrehozása!Már regisztrált? Jelentkezzen be! [ bezár ]

Elfelejtette jelszavát?


[ bezár ]