Mik a legfontosabbak a Candida kezelési koncepciójában?

772
HOZZÁSZÓLÁS:

Mindegy, hogy a bőrt, a körmöket, a hallójáratot, a hüvelyt vagy a nyálkahártyát támadták meg az élesztőgombák, mindegyiket úgy gyógyítják, hogy eltávolítják a kórokozókat a bélből, megakadályozván az újrafertőződést.candida3u

A gyógyításhoz gombaölő gyógyszerekre van szükség. Veszélyes kezelés lenne az élesztőgombákat szélsőségesen szénhidrátszegény gyógyszer diétával kiéheztetni: az akut táplálékhiány nem öli ki az élesztő- nélkül gombákat, csak vándorlásra készteti őket.

A gombaölő gyógyszerek megakadályozzák a betegség kiterjedését. Ezért kell a gombaellenes diétával  egyidejűleg gombaölő gyógyszereket is alkalmazni. Kiegészítőlég még szükség van természetes gyógyszerekre is a testi funkciók stabilizálására, a méregtelenítésre, valamint az ásványianyag- és vitaminháztartás kiegyenlítésére.

Tapasztalt orvosra van szükségünk

Élesztőgomba-fertőzésünket orvosi .segítség nélkül nem tudjuk kikezelni. Szakembernek kell eldönteni, melyik terápiás módszer jöhet szóba, melyik gyógyszer alkalmas számunkra, és hogyan kell esetlegesen meglévő alapbetegségünket tovább kezelni.

Ezenkívül ügyelnie kell az alkalmazott gyógyszerek hatásaira és mellékhatásaira, és az a döntés is rajta áll, ha adott körülmények között a gyógyszert el kell hagyni, vagy kisebb adagokban kell szedni.

Így találjuk meg orvosunkat és terapeutánkat

Mind az orvosi, mind az alternatív gyógyászati piacon óriási a kínálat az élesztőgombás megbetegedések kezelésére. A terapeuták állandóan tájékozódnak a legújabb kezelési formákról és gyógyszerekről.

Mindig képesnek kell lenniük arra, hogy velünk szemben meg tudják indokolni, miért éppen ezt vagy azt a kezelési módot választották számunkra. Minden kezelésnek csak a bizalom lehet a szilárd alapja.

772
HOZZÁSZÓLÁS:
loading...

Hozzászólások |

Összesen eddig
0

És te mit gondolsz erről?
Neked mi a véleményed a témáról?

Szólj hozzá

| Mondd el a véleményed

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

 

<strong>Válogatott</strong> készítmények a gyomor + a bélrendszer problémái esetén!
Válogatott készítmények a gyomor + a bélrendszer problémái esetén!
<strong>Válogatott</strong> készítmények a gyomor + a bélrendszer problémái esetén!
Miért jó ha regisztrál?

Első kézből értesülhet új terápiákról gyógymódokról!

Első kézből értesülhet akciós vásárlási ajánlatokról!

LoginElfelejtette jelszavát?
Regisztráció! [ bezár ]
Miért jó ha regisztrál?

Első kézből értesülhet új terápiákról gyógymódokról!

Első kézből értesülhet akciós vásárlási ajánlatokról!

Felhasználó létrehozása!Már regisztrált? Jelentkezzen be! [ bezár ]

Elfelejtette jelszavát?


[ bezár ]