Milyen betegségek esetén lehet bizonyítottan hatékony a grapefruitmag-kivonat?

871
HOZZÁSZÓLÁS:

Jelenleg már jó néhány orvos van, aki a grapefruitmag-kivonat alkalmazásában sokéves tapasztalatot szerzett.grape3

Milyen betegségek esetén bizonyított már a grapefruitmag-kivonat?

A leggyakoribb alkalmazási területek a gyomor- bélbetegségek, élesztőgomba-fertőzések, megfázásos kórképek, fül-orr-gége-fertőzések, köröm- és bőrgombásodások, fogínygyulladások és hüvelyfertőzések, hogy csak néhányat említsünk.

Ezen túlmenően fontos alkalmazási terület az immunrendszer védelme és a krónikus immunrendszeri gyengeséggel járó tünetcsoportok, mint amilyen az AIDS, krónikus fáradtság vagy Candida-fertőzés. Ezenkívül állandóan új alkalmazási lehetőségeket fedeznek fel.

A grapefruitmagot alkalmazó orvosok sok pozitív tapasztalatot gyűjtöttek a szerről. Ők a grapefruitmag-kivonatot nem csak hihetetlenül széles alkalmazási lehetősége és olyan területeken mutatott hatékonysága miatt becsülik, ahol egyéb szerek hatástalanok, hanem azért is, mert alkalmazása során nagyon ritkán jelentkeznek mellékhatásra utaló panaszok.

„Ez a különleges anyag egészen egyedülálló. Nem tudjuk, hogy a hatást mi idézi elő, de mindez mellékhatásoktól mentesen történik. Nagy előnye, hogy nagyon biztonságos.” Ez a kijelentés a new york-i belgyógyásztól, dr. Leo Gallandtól származik, aki betegeinek már 7 éve rendeli a kivonatot és a Candidára gyakorolt hatását különféle beszámolókban tette közzé. 

A baden-badeni német orvos, dr. med. Klaus Küstermann aki betegei körében ugyancsak nagy tapasztalatot szerzett, a következő megállapítást tette: „Véleményem szerint a grapefruitmag-kivonat az abszolút legjobb és leghatékonyabb antibiotikum és gombaölő szer, amelyet a természet nekünk ajándékozott.”

A grapefruitmag-kivonatot alkalmazók körében is rendkívül nagy lelkesedés tapasztalható. Sokan csodálkoztak, hogy a tünetek milyen gyorsan elmúltak, hogy pár csepp kivonatot egy pohár vízzel bevéve a hasmenés vagy a grippe elmúlt, az ekcéma, bőrgomba, pikkely, szemölcsök és lábizzadás megszűnt.

Sokan alig tudták elhinni, hogy Candida által okozott hüvely- vagy bélfertőzésük, vagy évekig tartó fogínygyulladásuk végre meggyógyult, miután egyéb szerek nem eredményeztek tartós sikert. Mások a grapefruitmag-kivonatot nélkülözhetetlen útitársnak tartják, amely ételmérgezések esetében ugyanúgy segített, mint kisebb sebeknél. A kivonat időközben a házipatikák némelyikében is nélkülözhetetlen szer lett.

Mindezek mellett úgy tűnik, hogy a grapefruitmag-kivonat lehetőségei még nem teljesen ismertek. Különböző intézetekben tovább vizsgálják hatását, így például a franciaországi Pasteur Intézetben, az AIDS-kutatásban vezető európai intézetben, amely a kivonat hatékonyságát HlV-vírusok esetében vizsgálja.

Jelenleg további tesztek és vizsgálatok folynak Kanadában, Dániában, Németországban és Koreában. A szer általános elismerése egyre nő, így Ausztriában már az egyik Candida ellen választható szerként ismerik, Mexikóban pedig általánosan elfogadott szer különböző eredetű hasmenések kezelésében.

871
HOZZÁSZÓLÁS:
loading...

Hozzászólások |

Összesen eddig
0

És te mit gondolsz erről?
Neked mi a véleményed a témáról?

Szólj hozzá

| Mondd el a véleményed

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

 

<strong>Válogatott</strong> készítmények a gyomor + a bélrendszer problémái esetén!
Válogatott készítmények a gyomor + a bélrendszer problémái esetén!
<strong>Válogatott</strong> készítmények a gyomor + a bélrendszer problémái esetén!
Miért jó ha regisztrál?

Első kézből értesülhet új terápiákról gyógymódokról!

Első kézből értesülhet akciós vásárlási ajánlatokról!

LoginElfelejtette jelszavát?
Regisztráció! [ bezár ]
Miért jó ha regisztrál?

Első kézből értesülhet új terápiákról gyógymódokról!

Első kézből értesülhet akciós vásárlási ajánlatokról!

Felhasználó létrehozása!Már regisztrált? Jelentkezzen be! [ bezár ]

Elfelejtette jelszavát?


[ bezár ]